AC Horsens tog sen sejr over AGF
1. division

AC Horsens tog fuld gevinst i torsdagens møde med AGF i 1. division, hvor de vandt 2-1. Mate Vatsadze, Sonni Nattestad og Jude Nworuh stod for kasserne.

Torsdag aften var det endnu engang tid til, at AGF skulle i aktion i NordicBet Ligaen, og det skete med en hjemmekamp mod AC Horsens. Det er efterhånden knap to måneder siden AGF sidst tog alle tre point på hjemmebane i rækken, og det blev der ikke ændret på mod Horsens. Gæsterne vandt nemlig med 2-1 efter et mål i de sidste minutter af Sonni Nattestad.

Kampens to første mål faldt begge i første halvleg. Først bragte Mate Vatsadze med sit tiende sæsonmål AGF foran med 1-0 med et rigtig slidermål efter en hovedstødsaflevering ind i feltet af Kim Aabech, men blot seks minutter senere fik Jude Nworuh udlignet, da han løb fra AGF-forsvaret og sendte bolden forbi Lukas Fernandes. Den stilling holdt helt frem til kampens sidste minutter, hvor Sonni Nattestad fik sendt det afgørende mål i kassen til AC Horsens-sejr.

Med sejren og de tre point avancerer Horsens til tredjepladsen i NordicBet Ligaen, mens AGF er på femtepladsen to point efter aftenens sejrende mandskab.

AGF vandt senest på hjemmebane den 28. august, da de besejrede Fredericia med 2-1.