Arsenal med flot comeback mod Anderlecht

Arsenal var på hælene, men fik sidst i kampen mod Anderlecht vendt det hele til sejr. 2-1 sender Arsenal op i toppen af Champions League-gruppe D. Dortmund vandt 4-0 over Galatasaray.

Anderlecht tog hjemme i Belgien imod Arsenal, og hjemmeholdet var tvunget til at skabe et resultat, hvis de ikke skulle isoleres i bunden. Besnik Hasis tropper gik til opgaven med masser af initiativ, men med en fantastisk slutspurt kom Arsenal på rette kurs med en 2-1-sejr efter i lang tid at have været bagud.

Efter en underholdende første halvleg med masser af chancer til begge hold kommer Anderlecht pludselig foran. Et rigtig godt og skarpt indlæg fra Dennis Praet ender hos Andy Najar, der flot header bolden i kassen i helt fri position, da de to Arsenal-forsvarere begge dækker den samme mand. Den stilling holdt helt frem til de sidste par minutter, hvor Arsenal indledte et flot comeback. Først var Kieran Gibbs manden bag udligningen, og i overtiden var det Lukas Podolski, der afsluttede et sandt ishockeypres ned mod Anderlecht-buret. 2-1 til Arsenal, som dermed tog alle tre point i kampen. Med sejren kravler Arsenal op på andenpladsen i gruppen, hvor Dortmund fører efter endnu en sejr.

Det tyske mandskab tog nemlig en sikker sejr mod Galatasaray. Allerede efter seks minutter kom holdet foran efter flot opspil af Marco Reus på venstrekanten. Den tyske kantprofil leverede et fint indlæg til Aubemeyang, som sikkert sendte bolden i nettet, og lige så sikker var han igen efter 18 minutters spil, da han udnyttede oplægget fra Lukasz Piszczek til at fordoble Dortmunds føring. Lige før pausen scorede Marco Reus et flot mål langt ude fra, hvor han med overblik løftede bolden forbi Fernando Muslera, og i kampens afslutning satte Adrian Ramos det hele på plads med sit mål til 4-0.

Efter tre runder er Dortmund og Arsenal gået i udbrud i gruppen, hvor Anderlecht og Galatasaray er sidst med hver ét point.