Gladbach holder trit med topholdene

Gladbach kunne med tre points generobre tredjepladsen i Bundesligaen. Udfordringen søndag hed Hertha Berlin på udebane.

Med Leverkusens 2-0-sejr over Bayern München lørdag, var Gladbach tvunget til at hive tre points hjem fra hovedstaden, hvis de ville holde fast i deres tredjeplads i ligaen.

Det skulle gæsterne så prøve søndag, da Hertha Berlin ventede på Olympiastadion, og det startede godt.

Den tidligere Hertha-spiller Raffael lagde op til Max Kruse, som efter 11. minutter scorede til 1-0.

Føringen holdte dog ikke længe, da Valentin Stocker udlignede blot to minutter senere.

Derfra var det meget frem og tilbage, og der var ingen af holdene, som for alvor satte sig på overtaget af kampen.

Træner Lucien Favre måtte derfor træde til i anden halvleg, hvis der skulle komme yderligere et mål til gæsterne.

Og det lykkedes han såmænd med. Efter 73 minutter satte ham Ibrahima Traore på banen, hvor man efterfølgende kun skulle vente 12 minutter før, at han udnyttede Thorgan Hazards bold og sparkede Gladbach på sejrs- og bronzekurs.

Hertha Berlin formåede ikke at komme tilbage i kampen. De sidste fem minutter foregik på Gladbachs premisser, hvorfor de kørte sejren hjem og rykkede tilbage på tredjepladsen i Bundesligaen. Hjemmeholdet må mellemtiden fortsat kigge nedad, hvor de har fire points ned til stregen med tre runder igen.