Hamburg fik livsvigtig sejr

Hamburg kæmper hårdt for overlevelse i Bundesligaen, og søndag trak de sig sejrrigt ud af en udekamp mod Mainz. En livsvigtig sejr for nordtyskerne.

Med sidste uges sejr havde Hamburg fået blod på tanden, og kommet bedre med i kampen for overlevelse i Tysklands bedste række.

Søndag skulle de så fortsætte med at imponere, da de mødte Mainz på udebane.

Og her startede løjerne godt for gæsterne.

Julian Baumgartlinger fik sidste fod på en Hamburg-bold, og fik rettet bolden i eget net. Dermed stod den efter 36 minutter 1-0 til gæsterne.

Det så dog ud til at Hamburgs fest skulle spoleres, da Yunus Malli med et kvarter igen udlignede for hjemmeholdet. Dermed fratog han Hamburg deres pludselige 14. plads, og rykkede dem tilbage under stregen.

Det holdte dog kun 11 minutter, da Gojko Kacar med tre minutter igen kunne bringe Hamburg tilbage i front. Et utrolig vigtigt mål, som giver Hamburg et udmærket udgangspunkt for de resterende runder, da de nu, med en sejr i bagagen, ligger forrest af de fem hold, som netop nu kæmper om overlevelse i Bundesligaen.

Der er i alt fire points mellem de fem hold.