OB fik uafgjort mod HSV

Hamburger SV spillede søndag sidste test inden Bundesliga-foråret, da holdet hjemme spillede 1-1 mod danske OB.

Superliga-mandskabet fra OB var for alvor undertippede, da fynboerne søndag gæstede Hamburger SV. Kampen var lukket for både tilskuere og fans, men på banen kunne OB glæde sig over et flot 1-1 resultat.

HSV åbnede bedst, men da var Rasmus Falk, der ført blev nærgående. Falk måtte dog se sit forsøg tage overliggeren, der dermed forhindrede en dansk drømmestart. Hjemmeholdet er tæt på Bundesliga-foråret, og dette blev tydeligt i første halvleg.

Hamburger SV pressede på, og blev flere gange farlige. Rafael van der Vaart og Zoltan Stieber kom tæt på. Mads Toppel reddede dog 0-0 ved pausen for OB.

OB kom positivt ud til anden halvleg, og kom hurtigt i spidsen. Rasmus Falk afsluttede på mål, mens riposten til Mathias Greve blev sendt i netmaskerne. Scoringen gav dog nyt liv til hjemmeholdet, der udlignede med et kvarter igen. Beister forsøgte sig fra distancen, og fik nettet til at blafre.

HSV kom tætteste på sejren i slutminutterne, men Mads Toppen og stolpen tog fra i Hamburg. 1-1 blev sikret for OB efter en flot indsats, mens Hamburger SV fortsat kæmper med skarpheden inden det atter går løs i Bundesligaen.