De spanske mestre fra Madrid maste Malmö

Atlético Madrid skulle lige i gang, men så hev de spanske mestre også den ventede sejr i land mod Malmö FF. 5-0 vandt Atlético Madrid hjemme på Vicente Calderon. Juventus led et overraskende nederlag til Olympiakos.

Atletico Madrid led i første runde et uheldigt nederlag på 2-3 til Olympiakos, mens Juventus efterfølgende blev sendt hjem med en 1-0-sejr, så onsdag aften var det igen Champions League-tid mod de svenske mestre fra Malmö FF. Her levede Atletico Madrid også op til favoritværdigheden med en 3-0-sejr, og dermed har holdet seks point i Champions League-gruppe A efter tre runder.

Første halvleg bød mest på chancer til Atletico Madrid, selvom Malmö FF ved flere lejligheder også viste tænder. Specielt Antoine Griezmann var stærk for Madrid, og han viste sig første gang frem, da han midt i første halvleg sendte en hård afslutning på overliggeren. I anden halvleg kom Atletico Madrid dog i gang for alvor. Arda Turan driblede rundt på kanten af straffesparksfeltet, og efter et par hurtige og præcise afleveringer på kryds af Malmös forsvar var Koke pludselig alene igennem, og den stærke midtbanespiller løftede sikkert bolden forbi Robin Olsen og ind i netmaskerne.

Kort tid efter gik det stærkt. Først var Mario Mandzukic på pletten med et mål tæt under mål, hvor han i kamp med Johansson og Robin Olsen fik dirigeret bolden i kassen, og få skunder senere stod Antoine Griezmann så for målscoringen. Efter endnu engang at have kombineret bolden rundt ude på højrekanten ender den hos Griezmann, men franskmandens afslutning bliver i første omgang reddet af Robin Olsen, der dog kun halvklarer, og returen hopper i mål til 3-0. Diego Godin fik i kampens sidste sekunder øget føringen til 4-0 på et flot hovedstød, Alessio Cerci cementerede sejren på 5-0, og så var der ikke mere at spille om.

I gruppens anden kamp leverede Olympiakos en artig overraskelse med en meriterende 1-0-sejr over Juventus på hjemmebane. Efter en første halvleg med masser af chancer. Buffon leverede blandt andet en god redning på et Olympiakos-frispark, og Carlos Tevez fik et hovedstødsmål annulleret på grund af offside. Kort tid efter kom afgørelsen så. Grækerne kombinerede sig godt frem ad banen, og Pajtim Kasami afslutter det hele ved at sparke bolden utageligt forbi Buffon. Med sejren og de tre point slutter Olympiakos sig til toppen af gruppe A, hvor grækerne og Atletico Madrid hver har seks point. Juventus og Malmö FF er begge placeret nederst med tre point hver.