Pochettino: Soldado-fejl blev afgørende

Ifølge Tottenham-manageren kunne et mål i første halvleg have ændret kampen, men det var fortjent, at Fiorentina endte som vinder.

Tottenham formåede ikke at bryde Fiorentinas kompakte defensiv i returopgøret, som Christian Eriksen og co. tabte med 2-0.

Spurs var tvunget frem på banen efter 1-1-resultatet på White Hart Lane, og det udnyttede italienerne til at straffe dem på omstillinger.

Men Tottenham fik deres chancer, og især Roberto Soldado må have mareridt efter en tomands-friløber i første halvleg med Nacer Chadli, hvor han fejlede den sidste aflevering til sin holdkammerat, der nærmest ikke kunne have undgået en scoring.

Og den episode blev afgørende, mente hans manager Mauricio Pochettino.

- Vi er alle skuffede over det. Det gælder også spilleren, og det er normalt.

- Det er sandt, at den aktion var afgørende. Man har nogle gange brug for held for at vinde kampene. I anden halvleg lavede vi nogle fejl, vi tog chancer og Fiorentina scorede, siger Tottenham-manageren ifølge goal.com.