Vejle drillede AaB

Mestrene fra AaB skulle bruge både ordinær og forlænget spilletid til at besejre Vejle med 0-1.

AaB skulle torsdag aften forsøge at følge op de gode resultater fra den seneste periode, da nordjyderne på udebane gæstede Vejle i DBU pokalen. Et opgør hvor AaB som storfavoritter dog for alvor måtte kæmpe for videre avancement efter sejr i forlænget spilletid.

De danske mestre kom til Vejle med profiler som Nicklas Helenius, Kasper Risgård og Thomas Augustinussen i startopstillingen, men Vejle åbnede kampen modigt. Jonas Hebo fik et fornuftigt tilbud efter et kvarters spil, hvor værterne pressede på.

Nicklas Helenius forsøgte sig efter 21 minutters spil, men skarpheden manglede hos de danske mestre. AaB overtog opgøret frem mod pausen, hvor holdet skabte flere gode tilbud, men 0-0 var cifrene ved pausen.

I anden halvleg kom AaB-kometen Andreas Bruhn hurtigt alene igennem i feltet, men misbrugte den store chance. Herefter fulgte en afvekslende periode med flere gode tilbud til begge hold i en kamp, der dog for alvor savnede en scoring.

AaB pressede på i slutfasen, hvor Andreas Bruhn efter et fremragende sololøb var tæt på at afgøre. Mestrene var dog ikke skarpe nok, og så måtte opgøret i forlænget spilletid.

Her startede Vejle aggressivt, men langsomt begyndte trætheden at melde sig. Thomas Augustinussen bragte gæsterne foran ni minutter inde i den forlængede spilletid, da han fra kanten af feltet flot sparkede bolden i nettet.

Et udmattet Vejle-mandskab forsøgte at finde et modsvar, men missionen lykkedes ikke. AaB kunne juble over videre avancement efter en smal 0-1 sejr, hvor Vejle-mandskabet formentligt vil ærgre sig over brændte chancer.