Vejle vandt på dødsgangen

På Vejle Boldklubs egen skæbnedag lykkedes det holdet at avancere i pokalturneringen, men om få timer kan klubben være fortid.

Om ganske få timer kan Vejle Boldklub blive erklæret konkurs, og dermed tvangsnedrykkes en af dansk fodbolds traditionsklubber til Jyllandsserien. Og niveauet i netop den række fik Vejle mulighed for at prøve kræfter med tirsdag eftermiddag, da holdet mødte Vejgaard Boldklub i pokalturneringen.

Og på Soffy Road lykkedes det Vejle at vinde klubbens måske sidste fodboldkamp i denne omgang. Lilleputterne fra Vejgaard blev således besejret 2-1.

Første halvleg var domineret af Vejle, men alligevel var det hjemmeholdet, der kom på måltavlen kort før pausen. Anden halvleg var dog ikke mange minutter gammel, før Kim Elgaard udlignede til 1-1, og efter en time scorede Andreas Albers sejrsmålet på saksespark. 2-1 blev også kampens slutresultat.

Dermed kan Vejle se frem til at møde AaB i næste runde af pokalen, hvis klubben ellers eksisterer til den tid. Lukker Vejle, er det Vejgaard, der får billetten til opgøret mod de forsvarende mestre.