PSG alene i front af Ligue efter 2-0-sejr mod Nantes
Ligue 1

Kian Hansen var ikke med for Nantes, som hjemme mødte PSG. En kamp som PSG kom sejrrigt ud af.

PSG kunne med en sejr over Nantes bringe sig alene i front af Ligue 1, hvilket gjorde eventuelle tre points meget attraktive. Gæsterne havde endnu en gang Zlatan Ibrahimovic til rådighed, og svenskeren startede inde.

Hjemmeholdet fik, lidt som ventet, ikke mange ben til jorden. Gæsterne dominerede og lagde hårdt ud.

Der var heller ikke gået mange minutter før PSG havde bragt sig foran. Blot tre minutter skulle der gå, før at Gregory van der Wiel havde lagt bolden ind bag Remy Riou, Nantes' målmand.

Efter en halv time var Zlatan Ibrahimovic for alvor tilbage. Svenskeren lagde en perleaflevering til Blaise Matuidi, som kynisk sparkede gæsterne på 2-0.

Det var også stillingen ved pausen.

I anden halvleg kørte PSG kontrollerende sejren hjem uden de store udfordringer. Ganske fortjent sejrede hovedstadsklubben, og de ligger sig altså dermed alene i front af Ligeu 1.