Murray med rødt kort og to mål i Crystal Palace-sejr

Glenn Murray blev både helt og skurk, da Crystal Palace tog en overbevisende sejr over West Ham.

Crystal Palace havde kun vundet en af de seneste fire kampe, men lørdag fik de en overbevisende én af slagsen, da de slog West Ham på udebane med 1-3.

Kampen startede stille ud, men det var faktisk West Ham, der først skulle få muligheder. Først tog Aaron Cresswell et farligt langskud, og få minutter senere fik West Ham et frispark lige udenfor feltet. Mark Noble sendte et super spark afsted, som lige akkurat ikke dykkede nok og ramte overliggeren.

Herefter overtog Crystal Palace kampen, og det var i høj grad angriberen Glenn Murray, der kom i fokus.

Først fik han en stikning i højre side, hvor han blev presset i skudøjeblikket af Winston Reid. Og lidt senere opstod en lignende chance i venstre side, som blev afværget af Adrian i West Ham-målet.

Undervejs fik Murray et gult kort, og kort før pausen kunne han være blevet sendt fra banen, da han tilsyneladende lod sig falde i feltet, men dommeren valgte ikke at give en advarsel for film.

Og det var heldigt for Crystal Palace, for fire minutter inden pausen var Murray på pletten. På et hjørnespark sendte han et svagt hovedstød i retning af målet, men en mislykket clearing af Aaron Cresswell skabte forvirring, og derved endte bolden alligevel i mål til en Crystal Palace-føring.

Efter pausen fortsatte Crystal Palace sin dominans, og efter seks minutter af halvlegen udbyggede de føringen. På endnu et hjørnespark stod Scott Dann umarkeret og scorede på et kraftfuldt hovedstød.

West Ham havde ikke meget at byde på, og derfor lå det næsten i kortene, at det også skulle blive 3-0. Det blev igen scoret af Glenn Murray, der kom forrest med hovedet på et frispark og snittede bolden i kassen.

Men seks minutter senere modtog han det gule og dermed også røde kort, der havde luret kampen igennem. Og West Ham generobrede overtaget derfra med en mand i overtal.

Det blev en smule spændende i det 76. minut, da Enner Valencia kunne reducere til 1-3, men trods flere chancer kom West Ham aldrig tæt på.

Med sejren rykker Crystal Palace op på en foreløbig 12. plads i Premier League.