Atletico med i toppen efter sejr

Atletico Madrid hænger på i toppen af Liga BBVA efter pligtsejr over Rayo Vallecano.

Vigtige points var lørdag på spil, da Atletico Madrid skulle forsøge at hænge på helt i toppen af Liga BBVA. Med sejre til både Real Madrid og FC Barcelona var en sejr hjemme over Rayo Vallecano et krav, og denne blev da også en realitet.

Atletico Madrid startede godt, og efter bare 12 minutters spil kunne værterne juble. Antoine Griezmann brød igennem i feltet, og alene med Vallecano-keeperen bragte han sikkert mestrene foran. Her stoppede det dog ikke for Griezmann i storform.

Bare ti minutter efter første træffer kom Antoine Griezmann atter alene igennem, og for anden gang i opgøret kunne han juble over en scoring. Oddsene var nu svære for Rayo Vallecano, der dog fik svaret igen før pausen. Roberto Trashorras kom fri i feltet, og sendte resolut bolden i mål i det lange hjørne.

Efter pausen var det dog Atletico, der atter dominerede. Gæsterne måtte dog hælpe til at udbygge på måltavlen, da Manucho efter hjørnespark uheldigt sendte bolden i eget net. Atletico havde store tilbud efter scoringen, men sikrede sejren på 3-1.

En sejr der bevarer holdet på tredjepladsen, hvor de spanske mestre har fire points op til Real Madrid på ligaens førsteplads.