Elche sikrede sejr og ny sæson i La Liga trods rødt til målmand

Elches fans holdt vejret til det sidste, da Jonathas' føringsmål skulle bringe tre points med hjem fra Malaga, og det blev ikke helt uden strabadser.

Med en sejr ude over Malaga ville Elche endegyldigt rykke fri fra nedrykningsstregen i La Liga, men det krævede naturligvis 90 minutters fodbold først.

Det var gæsterne som kom bedst ud af starthullerne, og efter en lille halv times spil var den altid farlige Jonathas på spil. Her udnyttede han Victors oplæg og gjorde det til 1-0.

Det forblev resultatet indtil pausen, hvor Malaga roterede rundt i håb om en bedre anden halvleg.

Malaga kom dog aldrig rigtig til noget, men de fik en livline i det 73. minut, da målmand Przemyslaw Tyton begik straffespark og blev udvist. Derfor måtte Victor se sig udskiftet, så Elche kunne skifte målmand Manu Herrera på banen.

Og det var en stærk indskiftning. Duda formåede i hvert fald ikke at udnytte straffesparket, så resultatet forblev 1-0 til gæsterne, som dermed kun skulle holde ud i 15 minutter mere.

Det gjorde de flot. De formåede endda at udbygge til 2-0, da Jonathas lagde op til Pasalic, som med få minutter igen sikrede sejren samt endnu en sæson i den bedste spanske række.

Dog gav Malaga lidt gys til sidst, da Javi Guerra i fire minutters overtid reducerede, men der var det altså for sent for hjemmeholdet, som tabte 2-1.