AC Milan tog point i Rom

AC Milan tog point fra formstærke AS Roma, da de to mandskaber var i aktion lørdag aften.

Vigtige points var i sigte for både AS Roma og AC Milan, da de to mandskaber tørnede sammen lørdag aften. Værterne skulle forsøge at lukke hullet til Juventus på førstepladsen, mens AC Milan med en sejr kunne indtage europæisk placering. For ingen af de to mandskaber blev sejren dog en realitet.

AC Milan var tæt på at få en drømmestart på opgøret. I kampens første minut måtte Keisuke Honda se sit forsøg fra kanten af feltet reddet, mens riposten fra Andrea Poli blev reddet på flotteste vis af Morgan De Sanctis.

AS Roma havde også sine muligheder i første halvleg, hvor Florenzi headede lige på Diego Lopez i det 20 minut, inden Francesco Totti var tæt på at overliste Milan-keeperen med et godt forsøg kort efter.

Phillipe Mexes kom tæt på med et drøn fra distancen kort før pausen, men de to mandskaber måtte gå til pause uden scoringer.

AC Milan åbnede stærkt i anden halvleg, hvor Morgan De Sanctis hurtigt måtte i aktion for at afværge skuddet fra Jeremy Menez. Giacomo Bonaventura kom tæt på kort efter, inden AS Roma kom bedre med. Værterne fik endda en gylden mulighed i slutfasen, da Pablo Armero modtog sin anden advarsel.

Helt farligt blev det dog ikke før tillægstiden, da Diego Lopez måtte levere en stor redning for at holde 0-0 på måltavlen. Med resultatet er AS Roma tre points efter Juventus på førstepladsen i Serie A, mens AC Milan blot har et enkelt point op til de europæiske placeringer.