Ingen vinder i målrigt italiensk opgør

På trods af seks scoringer blev der ikke fundet en vinder, da Atalanta tog imod Palermo.

Tidligere havde Italiensk fodbold et rygte for at være kedeligt og taktiskpræget fodbold uden mange mål eller underholdning. Det har de tydeligvis ikke hørt i Bergamo, hvor Atalanta lørdag eftermiddag tog imod Palermo. Således blev det til hele seks scoringer og 28 målforsøg i kampen, uden der dog blev fundet en vinder.

Det startede ellers godt for gæsterne, da de efter blot 16 minutter havde bragt sig foran med 2-0. Først sparkede Rigoni Palermo foran 1-0 på Vazquez' flotte frispilning med hovedet, hvorefter Vazquez selv blev målscorer, da han på overlegen stil lobbede bolden i nettet langt ude fra.

Hjemmeholdet svarede dog igen, da Denis med fem minutter igen af halvlegen udnyttede et noget tyndt straffespark. Inden der blev fløjtet til pause, kom Vazquez igen i fokus, da han satte sidste fod på en flot solopræstation af Dybala til at genskabe gæsternes to-måls-føring.

I anden halvleg vr det dog hjemmeholdet, der havde den mentale medvind. Først udnyttede Moralez en fejl fra Palermo-keeper Sorrentino til at at skabe spæning i opgøret, mens Denis skabte balance på måltavlen, da han med et kvarter igen scorede kampens sidste mål.

I Genoa missede Sampdoria chancen for at overhale Napoli på Serie As tredjeplads, da det kun blev til 2-2 hjemme mod Udinese. Sampdoria var ellers foran 1-0 efter blot et kvarters spil, men inden pausen var føring vendt til 1-2. Efter en times spil udlignede Gabbiadini dog til kampens resultat.