Roma snublede mod Makinok-løse Palermo

AC Roma havde muligheden for at spille sig op på siden af Juventus på Serie As førsteplads, men chancen glippede mod Palermo. Kampen sluttede 1-1.

Ugens måske mest omtalte mand - udover HKH Kronprins Frederik - er Francesco Totti. Roma-legenden gjorde i sidste uge opmærksom på sig selv ved at tage et selfie som scoringsjubel, men trods mål og selfie i den seneste kamp startede angriberen ikke inde i Romas udekamp på Scicilien.

Palermo bød op til dans, uden Simon Makienok, og de mente det. De lyserødklædte kom ud til kampen med en sådan fart, at de allerede i kampens blot andet minut havde bragt sig foran på et mål af Paulo Dybala. Palermos nummer ni blev spillet fri af en holdkammerat, som havde opsamlet bolden på midten af banen fra en fejlaflevering på Romas midtbane.

Derefter gik det dog lidt ned af bakke tempomæssigt og holdene gik til pause med 1-0 til hjemmeholdet.

I anden halvleg skulle der gå ni minutter før Roma svarede igen. Mattia Destro snittede bolden i mål fra et indlæg, som nemt kunne - og måske burde - være dømt offside. Det blev dog ikke dømt og kampen forløb med 1-1 på måltavlen.

Det ændrede sig ikke yderligere i løbet af de resterende 36 minutter. Med ti minutter igen kom Francesco Totti på banen, men det gjorde ingen forskel. Roma måtte nøjes med et point, og dermed har Juventus en gylden mulighed for at udvide deres forspring til fem points ned til Roma.