AS Roma taber point igen

AS Roma er uden sejr i tre kampe på stribe, og giver dermed en gave til Juventus i toppen af Serie A.

AS Roma har ramt en vanskelig periode i Serie A, og med sejr til Juventus var der søndag pres på mandskabet fra Rom før udekampen mod Fiorentina. I en underholdende affære blev det da også til tredje uafgjorte duel på stribe for Roma.

Kampen startede i et højt tempo, hvor begge mandskaber havde fornuftige tilbud. Juan Cuadrado forsøgte sig først for værterne, inden Francesco Totti kort efter var nærgående for Roma. Tyve minutter inde i kampen var det dog Fiorentina, der tog føringen.

Mario Gomes modtog en god bold i feltet, og sparkede sikkert bolden i netmaskerne til 1-0 for værterne. Radja Nainggolan var tæt på udligningen rundet den halve time, men AS Roma måtte gå til pausen bagud.

I anden halvleg var gæsterne dog ikke længe om at skabe balance. Juan Iturbe fandt i dybden Adem Ljajić, der køligt udplacerede Fiorentina-keeperen til 1-1. Iturbe kom selv tæt på med en halv time igen, men det var Fiorentina, der kom tættest på sejren.

I kampens sidste minut sparkede Nenad Tomović mod mål efter en større dribletur, men måtte se sit forsøg reddet. Med 1-1 taber AS Roma på ny terræn til Juventus i toppen af Serie A, der nu er syv points efter topholdet.