Bedst og værst: Skidt kamp af FCK's guldfugl

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret i Telia Parken mellem FC København og Esbjerg fB.

1-1 Daniel Amartey (73)

2-1 Nicolai Jørgensen (87)

Kampens bedste:

FC København:
Man kan næsten ikke rose Ludwig Augustinsson nok. Den svenske venstreback præsterer på et højt niveau i næsten alle kampe, og han laver meget få fejl. Mod Esbjerg havde han ingen drømmemål direkte på frispark i posen, men han lavede meget andet godt. Slår nogle gode indlæg og løber i alle 90 minutter som en anden duracell-kanin op og ned af linjen.

Esbjerg fB:
Michael Jakobsen har haft nogle ikke så heldige kampe for Esbjerg på det seneste, men denne søndag i Telia Parken var forsvarsspilleren bundsolid og var en af årsagerne til, at Nicolai Jørgensen i lange perioder blev holdt ude af kampen.

Kampens værste:
Daniel Amartey er måske den spiller i FC København, der går den største fremtid i møde, men han er stadig ung og spiller nogle elendige kampe af og til. Sådan en kamp havde han mod Esbjerg, hvor det var meget lidt, der lykkedes for midtbanespilleren. Placerede sig ofte skidt i defensiven, havde mange dårlige afleveringer og læste tit spillet dårligt. Redder selvfølgelig noget af æren ved at udligne til 1-1.

Kampens detalje:
Det er som regel de finurlige offensive aktioner, der løber med al opmærksomheden, men nogle gange er det også på sin plads at hylde eminemt forsvarsspil, og det diskede den tidligere FCK-spiller Michael Jakobsen op med, da han i starten af første halvleg fik bremset en ellers helt fri Steve De Ridder med et helt perfekt timet glidende tackling. En fremragende aktion, som Thomas Delaney i øvrigt kopierede i anden halvleg.