Augsburg-ros til Højbjerg efter debut

Både Augsburgs cheftræner og manager står i kø for at rose Pierre Emile Højbjerg efter danskerens debut for klubben.

Torsdag fik Pierre Emile Højbjerg sin første kamp i benene som Augsburg-spiller. Det skete på Bundesliga-klubbens træningslejr i tyrkiske Belek, hvor modstanderen var Gaziantepspor, der blev besejret 1-0.

Efter kampen var manager Stefan Reuter ikke bleg for at komme med en stor ros af klubbens nye 19-årige dansk midtbanespiller.

- Jeg har aldrig set en 19-årig have en personlighed som Højbjerg, siger Reuter til Augsburger Allgemeine.

Danskeren spillede første halvleg i opgøret, hvor Raul Bobadilla scorede kampens eneste mål syv minutter før tid, og Augsburgs cheftræner var også imponeret over, hvad han så fra danskeren.

- Højbjerg er en god fodboldspiller. Han vil berige os med sin kvalitet, siger cheftræner Markus Weinzierl videre.

Pierre Emile Højbjeg er udlejet til Augsburg resten af sæsonen fra Bayern München, så det er planen, at han skal tilbage og genstarte karrieren i den tyske storklub til sommer.