Kæmpetalent fik debut da Norge slog Bulgarien
EM

15-årige Martin Ødegaard kom ind i Norges 2-1-sejr over Bulgarien. Også Italien og Kroatien vandt over deres undertippede modstandere.

Norge fik mandag aften tre vigtige point i kampen mod Bulgarien, hvor det blev til landsholdsdebut for det 15-årige kæmpetalent Martin Ødegaard.

Hoffenheim-angriberen Tarik Elyounoussi gav nordmændene den bedste tænkelig start med en fuldtræffer efter 13 minutter, men bulgarerne fik svaret igen kort før pausen med en udligning.

I anden halvleg blev Martin Ødegaard så smidt på banen i håbet om, at stortalentet kunne vende kampen. Kampens afgørende indtraf imidlertid ikke ved Ødegaard, men da Per Ciljan Skjelbred fandt Haavard Nielsen, der bragte værterne på 2-1 med 19 minutter igen.

Samtidig hentede Italien en mindre sejr over Malta, da Graziano Pelle sendte gæsterne i front med 1-0 efter 24 minutter. Bare få minutter efter blev Maltas Michael Mifsud udvist, men Italien lykkedes ikke med at score yderligere, hvilket Leonardo Bonuccis udvisning et kvarter før tid heller ikke rykkede ved.

Kroatien hentede samtidigt en 6-0-sejr over Aserbajdsjan, hvilket betyder, at kroaterne indtager førstepladsen i Gruppe H med ni point, mens Italien følger efter med samme antal point. Norge indtager tredjepladsen med tre point færre.