FCM-profil leverede lækkert drømmemål mod Frankrig

Dario Osorio viste, hvad hans venstreben er i stand til.

Dario Osorio har i denne sæson allerede vist, hvad han kan med en bold, og tirsdag aften diskede han op med et vildt langskudsmål for Chile i deres landskamp mod Frankrig.

Det kom efter 82 minutter af opgøret, hvor han kom på bolden et stykke uden for feltet, hvorefter han plaffede til kuglen og sendte den hårdt og fladt i kassen bag Milan-keeper Mike Maignan i det franske mål.

Det hjalp dog kun på det kosmetiske i kampen, da det blev til slutresultatet 3-2 til Frankrig.

Inden da var Chile kommet foran med 1-0 efter bare seks minutter af kampen, men så tog franskmændene fat, og efter 25 minutter havde henholdsvis Fofana og Kolo Muani vendt kampen til en 2-1-føring for Frankrig.

Efter pausen gjorde Olivier Giroud det til 3-1, inden Osorio altså kunne score.

Det var desuden FCM-spillerens første mål for landsholdet i hans femte kamp for Chile.

I denne sæson har han scoret fem mål for midtjyderne i Superligaen.