Real Madrid rykker i toppen

Med en sejr på 2-0 over Elche udvidede Real Madrid afstanden til Barcelona til fire point.

Da Barcelona tidligere i denne weekend tabte meget overraskende på hjemmebane med 0-1 til Malaga, gav det muligheden for, at Real Madrid kunne tage et vigtigt ryk fra Barcelona i topstriden i den spanske liga.

Det gjorde madrilenerne med en 2-0-sejr mod Elche på udebane i en kamp, hvor kongeklubben havde svært ved at få hul på bylden. Først efter 54 minutter kom der endelig gang i målscoringen, da Karim Benzema udnyttede et lille forsvarskoks, da en Elche-spiller ikke fik skilt sig ordentlig af med bolden i eget felt.

2-0-målet kom 13 minutter senere ved Ballon d'or-vinderen Cristiano Ronaldo. Det skete da Isco kom til baglinjen i venstresiden. Her kunne han fra en presset situation svinge bolden ind i panden på Ronaldo, der headede kuglen i kassen.

Med det mål er Ronaldo nu tre mål foran Barcelonas Lionel Messi på topscorerlisten. Samtidig er Real Madrid altså fire point foran Barcelona i La Liga. Syv point efter Real Madrid gemmer Atletico Madrid sig, som nok ikke helt skal afskrives.

I næste runde møder Real Madrid Villarreal, mens Barcelona møder Granada. Atletico skal op imod Sevilla.