Inter har matchbold

Inter spillede uafgjort med Cagliari, og derfor kan klubben i næste runde vinde det italienske mesterskab.

Der er lagt op til en ekstraordinær mesterskabsfest i den kommende runde af Serie A.

Inter er nemlig kommet i en position, hvor klubben kan afgøre det italienske mesterskab mod sin ærkerival og nærmeste forfølger i tabellen, AC Milan.

Søndag spillede Inter således 2-2 med Cagliari, mens AC Milan fik 3-3 mod Sassuolo.

Inter er dermed 14 point foran AC Milan med seks runder igen, og hvis klubben slår lokalrivalen, når de to mandskaber brager sammen på deres fælles stadion i Milano 22. april, så er mesterskabet Inters.

Inter vandt senest det italienske mesterskab i 2020/21-sæsonen. Ender det med triumf i denne sæson, vil det være klubbens mesterskab nummer 20.

Klubben har i denne sæson været langt foran konkurrenterne, og på hjemmebane søndag aften lignede værterne nogen, der spillede på halv kraft.

På trods af det så de ud til at være i kontrol, efter at Marcus Thuram scorede til 1-0 efter 12 minutter. Her udnyttede franskmanden et fornemt oplæg fra Alexis Sánchez, der fra baglinjen lagde bolden skråt tilbage i feltet.

Kampen mistede derefter al gnist og intensitet. Inter prøvede selv at pille tempoet helt ud af kampen og ride sejren i hus på rutinen.

Længe så det ud til at være problemfrit, men små 20 minutter inde i anden halvleg scorede Eldor Shomurodov til 1-1 fuldstændig ud af det blå.

Derfor skruede Inter op for tempoet igen, og det gav pote. Efter 72 minutter havde Yerry Mina hånd på bolden i eget felt, og så scorede Hakan Çalhanoglu på straffespark.

Men Cagliari drillede videre. Ti minutter senere scorede Nicolas Viola til 2-2, da en løs bold havnede for fødderne af ham i feltet.